𝗙𝗲𝗻𝗱𝘁 𝗲𝟭𝟬𝟬 𝗩 𝗩𝗮𝗿𝗶𝗼 – Jūsų partneris tvariai ateičiai!

𝗙𝗲𝗻𝗱𝘁 𝗲𝟭𝟬𝟬 𝗩 𝗩𝗮𝗿𝗶𝗼 – pirmasis serijinės gamybos elektra varomas traktorius, dirbantis be išmetamųjų teršalų. Tai revoliucija ir jūsų partneris tvariai ateičiai.
Kai Fendt sako „Think ePossible“, galvoje turi 𝗙𝗲𝗻𝗱𝘁 𝗲𝟭𝟬𝟬 𝗩 𝗩𝗮𝗿𝗶𝗼.
✅ 55 kW nuolatinė galia
✅ 347 Nm sukimo momentas
✅ ~5 val. naudojimo laikas
✅ 100 kWh akumuliatoriaus talpa
Žemi energijos kaštai ir mažos priežiūros išlaidos yra tik keli privalumai. Šis traktorius neišmeta jokių teršalų ir turi tai, ko dar niekada nebuvo pasiekta žemės ūkio technologijoje – žemą CO2 lygį 🌱
𝗙𝗲𝗻𝗱𝘁 𝗲𝟭𝟬𝟬 𝗩 𝗩𝗮𝗿𝗶𝗼 yra ne tik ekologiškas ir draugiškas aplinkai, bet ir galingas, bei kompaktiškas traktorius. Dėl „DynamicPlus“ režimo galimas optimalus našumas net ir sunkiomis sąlygomis, „Start-Stop“ funkcija taupo energiją ir dėl mažėjančio eksploatacinių valandų skaičiaus prailgina techninės priežiūros intervalus. Galinga hidraulika užtikrina tikslų valdymą ir greitus darbo procesus. Dėl „FendtONE“ koncepcijos traktoriaus valdymas yra paprastas ir intuityvus, taip pat toliau galima naudoti jau turimus traktoriaus priedus.
Vairuotojo patogumas taip pat nėra paskutinėje vietoje 🦸‍♂️ Nauja šildymo koncepcija, sėdynių ir stiklų šildymas užtikrina malonią temperatūrą žiemą, o automatinė klimato kontrolė garantuoja tobulą temperatūrą vasarą.
Esant mažoms priežiūros išlaidoms ir nedidelėms energijos sąnaudoms, ilgalaikėje perspektyvoje 𝗙𝗲𝗻𝗱𝘁 𝗲𝟭𝟬𝟬 𝗩 𝗩𝗮𝗿𝗶𝗼 taupo jūsų pinigus.

 

 

Dalintis:

Share on facebook
Share on linkedin